Založ si blog

. .. aby bolo jasné, kto za koho kope!

Voľby sa skončili a všetky médiá unisono hlásajú, koniec Slovenska (to sa čudujem, že o tom konci nevraveli už pred 7 rokmi, lebo už minimálne vtedy podľa, všetkých ekonomických pravidiel Slovensko malo byť už dávno skrachované), fašisti v parlamente, koniec demokracie a rôzne podobné reči. Slovensko bolo ovládnuté Ficovou rétorikou o utečencoch na základe ktorej sa do parlamentu dostal Kotleba, píšu niektoré médiá. Iné zas, že to je všetko chyba súčasnej elity, ktorá nereagovala na vývoj spoločnosti. Musím sa smiať. To kde žijete? Na Slovensku to určite nebude, pretože by ste toto nenapísali, alebo si stále myslíte, že ľudia vám tieto vaše výplody chorých mozgov budú ďalej žrať aj s vašimi zaplatenými predvolebnými preferenciami.
Slováci sa vyjadrili jasne. Tradičné pravicové strany, sú roztrhané na franforce. SNS vstala z mŕtvych. SAS má nelavírujúceho politika, ktorý neprezlieka kabáty, podľa toho aký vietor fúka z Bruselu. OĽaNO klasicky, rétorika proti Smeru, pritom je ten istý, no a Smer, klasicky, populisticky, veď už majú svojich skalných. Procházka, sa chytil na vlastné lži, do svojej Siete no a Béla, ešteže ostali nejaký Maďari na juhu (lebo už všetci šikovnejší odišli za lepším životom mimo SR). No a čo tá posledná strana, ktorej meno ani nesmiete vysloviť, pretože to nie je politicky korektné, alebo neviem ako si už mám vysvetliť, to mediálne šialenstvo. Normálne naše „mienkotvorné“ médiá (sa smejem, lebo už vážne neviem komu len môžu robiť mienku) idú po LSNS „ako pes po údenom“. Zdá sa, že to robia dobre, keď na nich zahájili takýto lov. No niekomu to musí strašne vadiť, že je Kotleba v parlamente a nebudú to obyčajný ľudia. „Tý čo sú teraz fašisti, budú neskor označovaný za anti-fašistov“. Winston CHURCHIL
TO UŽ ČO JE? Takže, takto si my ideme chrániť našu demokraciu, takto my chceme zmenu. Všetko čo je národné, Slovenské, proti diktátu Bruselu a USA je označené za fašistické, extrémistické a krajne pravicové. Však to rovno všetci si pripnime na tričká vlajku USA, alebo EÚ a hneď budem všetkým jasné kto za koho kope. Ja kopem za Slovensko a aj keby som tu mal ostať sám, tak to aj tak na plné hrdlo vykričím SLOVENSKOOOOOOOOOO! No kde sú tie volebné preferencie „nezávislých“ agentúr. No kde je ten arogantný niktoš s červenými teniskami čo nám mal pomaly šéfovať aj s penťáckym Procházkom. No kde sú všetci tý politológovia, čo dopredu vedeli, veľké KULO!!! No kde ste všetci?
Ja viem stále máte Slovákov za ovečky, ktorými môžete manipulovať, ako sa vám zachce. Ale mám pre vás zlú správu. Ľudia už vám tie vaše sračky nebudú viac žrať. Ľudia z dola, dali hlas strane, ktorá nemala megalomanské reklámy. Komu sa to snažíte nahovoriť, že za to môže tamto, alebo tamten. Nieeeeeeeee! Ste slepý a sprostý. Ľudia sa prebúdzajú, už nechcú byť vašimi obeťami v tej vašej úchylnej a deviantnej hre. Lebo veľká väčšina z vás je. Buď ste zaplatený, alebo skrz vaše deviácie ovládaný, aby sa to nedostalo na povrch. Ľudia už nechcú byť viacej ovládaný rôznymi agentúrami a týmto sa aj jasne vyjadrili, že vám už nik neverí. To nie je o rasizme a extrémizme. To je o slobode, to je o láske k národu, to je o cnostiach ako statočnosť, láska, empatia voči sociálne slabším, čo sú pre vás pravdoláskarov len vyprázdnené pojmy. Keď Fico kandidoval prvý krát, si veľmi dobre pamätám ako vravel, že zatočí so všetkými príživníkmi. Čo ste už zabudli? Keď Dzurinda kandidoval, sľuboval dvojnásobné platy. Teraz robí aj s Miklošom poradcu pre privatizáciu štátnych podnikov, dosadenej nelegitímnej fašistickej vláde na Ukrajine. No kde ste všetci vy múdry? Fašisti na Ukrajine vám nevadia a ešte ich idete ochraňovať a obyčajných ľudí so zdravým rozumom a s národným cíteným idete označovať za fašistov. Teraz kto povie Kotleba je fašista! Máte ešte kúsok zdravého myslenia? Keď povie, že NATO je teroristická organizácia, tak si prečítajte v slovníku cudzích slov, čo to znamená terorizmus. Keď sa má obnoviť poľnohospodárska sebestačnosť Slovenska, čo je na to extrémistické. Nemocnice do rúk štátu a jedna poisťovňa bez toho, aby si tu robili biznis na obyčajných ľuďoch. Slovensko bolo orabované a keď to niekto povie, tak je hneď označený za extrémistu a netreba sa sním baviť. Žiadať referendum o vystúpení z EÚ, takže aj Veľká Británia sú extrémisti. To isté vravíte o „Pegide“ v Nemecku o strane Le Penovej vo Francúzku o Strane Sloboda a demokracia vo Veľkej Británii o Syrizi v Grécku. To kedy ste prestali byť Slovákmi a všetko čo vonia národovectvom je zlé? Vaši starí rodičia, by sa za vás hanbili. Takisto ako si vy dovolíte, tých vyše 200000 obyvateľov označiť za fašistov, tak ja si vás dovolím označiť, že nie ste Slováci a ako taký sa nemáte čo vyjadrovať k otázkam Slovenskej Republiky. To nie je váš problém!!! Taktiež prezident Kiska, už asi zabudol, ako prehlasoval, že ide byť prezidentom všetkých obyvateľov. No zabudol na tých 200000. No takže voličská základňa o sile skoro Košíc. Pecka.
Ešte vám treba niečo načrtnúť, aby ste pochopili, že to nie je Kotleba, ale strany a devianti v nich sú hrozba pre Slovensko. Že to obrovský liberalizmus vás takto nakazil a už ani neviete kto ste a z akej ste adresy. Že to rozpredávanie našej pôdy a vody z nás robí otrokov. Že dávame zahraničným firmám také stimuly, že by ani Monako nemohlo konkurovať, no a po pár rokoch si zbalia svoje fidlátka a pôjdu ďalej na východ, no a po nich ostanúc zastarané technológie a obrovská nezamestnanosť. Že to naši malý a stredný podnikatelia sú znevýhodňovaný oproti zahraničným. Že to eurofondy sú zdrojom obrovskej korupcie a klientelizmu na Slovensku. Že to učitelia idú na povel do ulíc, keď zavelí Open Society Found (tým nenarážam na učiteľov, lebo si vážim čo robia). Že to mnohý dôchodcovia žijú z menej ako 300 eur. Že to v dnešnej dobe povedať, že som hrdý Slovák je pomaly trestný čin. Že to, že sa už nepoužíva zdravý sedliacky rozum, ale máme množstvo stupídnych štúdií z nás má robiť rozumných a rozhľadených obyvateľov. Že za cnosti sú brané chamtivosť, individualizmus, závisť a nenávisť a kto je „single je IN“. Že láska je už braná aj keď je to láska ku peniazom. Že máme tolerovať rodinu zloženú z dvoch mužov alebo žien, keď príroda to jednoducho zariadila tak, že len opačné pohlavie môže splodiť potomka. Že v televízii si už normálne v rannej šou LIVE „rysujú kokaínové lajny“. Že nám tu kážu prijať utečencov, keď my sme ešte nestihli prijať ani našich občanov. Že v kórejských firmách so zamestnancami jednajú ako s dobytkom. Že pokiaľ je LSNS extrémistická a fašistická strana, tak dajte podnet na prokuratúru a prestante kopať okolo seba ako zdochnutá kobyla. Že LSNS sa dostala do parlamentu a ste z toho celkom dosraný, lebo za ňou stoja naozaj obyčajný ľudia, ktorý sa už neboja povedať svoj názor na plnú hubu aj keby sa to nepáčilo Bruselu, alebo Washingtonu!!! Pochopte už raz a navždy, že ten váš cafe-house trust a rôzne nadácie nám už ďalej nevládnu a že stále viac obyvateľov Slovenska začína byť slobodných.

Poslušný občan vs. ľudská bytosť.

16.11.2015

Svet po útokoch na dvojičky sa zmenil od základu. Oficiálny boj proti teroru, trvá už 15 rokov, no terorizmus je na ťažkom vzostupe. Džihádisti za tých 15 rokov stihli obsadiť množstvo území, používajú moderné zbrane, ktoré dokážu, nielen čeliť armáde, ale dokonca postupovať. Ja som si vždy myslel, že keď proti niečomu bojujem, všetkými dostupnými prostriedkami, [...]

Na Slovensku nový vyhľadávač, volá sa Smatana : -)

09.11.2015

Len nedávno som zhliadol na topkách.sk (nie som na to hrdý, ale čo už) starý rozhovor s Jurajom Smatanom. Už pri nadpise, keď som ho prečítal, som myslel, že odpadnem. Muž, ktorý odhaľuje špinu propagandy, tak znel nadpis. Jeho ,,svedomie´´, mu už nedalo a začal odhaľovať, konšpiračné weby. No na tom by teda samo o sebe nebolo nič zlé a chválim za to, tohoto [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 8663x
Priemerná čítanosť článkov: 2888x

Autor blogu

Kategórie